Ο ιστότοπος υποστηρίζει ηχητική ανάγνωση του περιεχομένου, απλά επιλέξτε το κείμενο προς ανάγνωση και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το ηχείο   Κάντε κλικ για να ακούσετε το επισημασμένο κείμενο Ο ιστότοπος υποστηρίζει ηχητική ανάγνωση του περιεχομένου, απλά επιλέξτε το κείμενο προς ανάγνωση και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το ηχείο
Πέμπτη, 21/06/2018
A- A A+

Follow us on Facebook!

Αρωγός σε όλη τη διάρκεια της υλοποίησης του Οδηγού του Πολίτη στάθηκε η Aντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων κα. Τατιάνα Καλογιάννη, της οποίας η στήριξη ήταν καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία όλου του εγχειρήματος.

- Υπεύθυνος ομάδας έργου: Γέροντας Αλέξανδρος τηλ: 26823 60260, e-mail:  

- Σχεδίαση ιστοχώρου: Ντέμος Νικόλαος, τηλ: 26513 60316, e-mail:

- Ομάδα έργου: Βορόπουλος Κωνσταντίνος, Γιακουμάρου Ελένη, Γκατζιάνης Γεώργιος, Δημητρίου Θωμαΐς, Ευθυμίου Βασίλειος, Ζάρρα Ελένη, Λώλη Παναγιώτα, Μέξη Αριστέα, Μπέλλου Κωνσταντίνα, Μπέλλου Αλίκη, Σαμαρά Ελένη, Σμπόνια Ιωάννα, Τζουμάκας Kωνσταντίνος, Τούλη Αναστασία, Τσίλη Δήμητρα, Τσούτση Παναγιώτα, Φούκη Σοφία, Ψαθά Γεωργία, Πηνελόπη Γιαννούση.

 

Ο δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με τo Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα διαχείρισης περιεχομένου Joomla 3.6.x.

Ο δικτυακός τόπος έχει σχεδιασθεί για να υποστηρίξει τον μεγαλύτερο δυνατό συνδυασμό προγραμμάτων πλοήγησης ιστού και λειτουργικών συστημάτων. Ο δικτυακός τόπος έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί στα παρακάτω προγράμματα πλοήγησης ιστού σε περιβάλλον Windows:

  • MS Internet Explorer 8.x (σε Windows XP, Windows Vista, Windows 7, 8)
  • Mozilla Firefox 25.x και άνω (σε Windows XP, Windows Vista, Windows 7, 8)
  • Google Chrome 30.0.x (σε Windows XP, 7, 8)

Σε κάθε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα κατά την περιήγηση στο δικτυακό τόπο (λανθασμένες πληροφορίες, ανύπαρκτες συνδέσεις, προβλήματα server, κ.α.), ή αν έχετε παρατηρήσεις - σχόλια σχετικά με  τη δομή, την οργάνωση και το περιεχόμενο του τόπου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις απαραίτητες επεμβάσεις & διορθώσεις με το διαχειριστή.

Ακολουθήστε μας:

Καλή πλοήγηση!

Η Περιφέρεια Ηπείρου αποτελείται από τις Περιφερειακές Ενότητες Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων & Πρέβεζας.
Η έδρα της Περιφέρειας είναι στα Ιωάννινα.

Η Περιφέρεια Ηπείρου

στηρίζεται στη συνεργασία των πολιτών της Ηπείρου για τη βελτίωση του Οδηγού του Πολίτη.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να μας στέλνετε προτάσεις, παρατηρήσεις ή σχόλια.

Θα εξετάζουμε με ιδιαίτερη προσοχή τις προτάσεις σας και θα προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας.

 

s facebook s twitter s linkedin s mail
Κάντε κλικ για να ακούσετε το επισημασμένο κείμενο